Yes!!! We zijn ONLINE!!

Het heeft even geduurd (lees: maanden lang voorbereidingen) maar eindelijk is het dan toch zo ver. Het label is af en de webshop is online. Vanaf dit moment is het niet alleen meer mogelijk om de thee te kopen bij een high tea maar is het ook via de shop verkrijgbaar.

Het ontwerpen van de labels en het stijltje van Charlotte’s Choice was een lang proces, ik dacht dat doe ik zelf wel even… dit is een van de grootste redenen dat het allemaal wat langer duurde. Gelukkig zag ik ergens een blogpost voorbij komen van Audrey Victoria en de redding was daar! Na een afspraak gemaakt te hebben kwamen we er al vrij snel achter dat we helemaal op een lijn zaten. Als keywords gaf ik mee; 'watercolour' en 'calligraphy'. Een paar dagen later had ik de eerste ontwerpen al in de mail en viel ik (bijna) achterover van mijn stoel af. Dit was exact wat ik in gedachten had! Of nee eigenlijk toch niet het was namelijk nog mooier dan ik in gedachten had! Om te beginnen met het logo, mega gaaf!! Stuk voor stuk kwamen er prachtige labels mijn kant op en allemaal vond ik ze even mooi. Ook hoorde er natuurlijk een visitekaartje bij.

Omdat ik ook nog mijn bedrijf Zoet!! With love… heb vond ik het een goed idee om de kaartjes te combineren met elkaar. Helaas paste mijn Zoet!! logo er niet helemaal bij en toen hebben we besloten ook deze in een nieuw jasje te steken (we waren tenslotte toch bezig). Na 8 jaar hetzelfde logo was dit ook wel een keer leuk! De samenwerking verliep uitstekend en ik durf wel te zeggen dat dat niet was wat ik had verwacht, dingen uit handen geven is namelijk niet mijn sterkste kant zeker niet als ik ook nog eens een beeld in mijn hoofd heb wat ik (voor de meeste) niet zo goed kan overbrengen. Audrey had maar 2 woorden nodig om mij te begrijpen. Ik heb voor altijd mijn designer gevonden!

Dan zijn er natuurlijk ook nog de foto’s die ik nodig had voor o.a. de webshop. Met een facetime gesprekje naar Kimm was ook dat geregeld en binnen een paar dagen kon ik al terecht voor een last minute shoot (want ja ik kwam hier vorige week pas mee). Ook al heb je zeeën van tijd op iets op te zetten, er zijn altijd dingen waar je pas op het laatste moment aan denkt. Met de thee, mooie verse bloemen en de nodige decoratie op zak ging ik naar Vlierden. Gelukkig kan ik ook bij Kimm alles los laten, je moet het een beetje clean houden zei ze, niet te druk! Als Kimm gaat fotograferen probeer ik me er vooral niet mee te bemoeien, alles wat ze maakt is even mooi!! In de avond had ik de foto’s al in de mail en ook nu was ik op slag verliefd! Wat een super gave foto’s (L)

Als laatste is er nog de webshop. Gerard, wat heb je hier super hard aan gewerkt! Al die 1000x dat ik dingen toch net iets anders wilde nadat ik al gezegd had dat ik het precies zo wilde als je gemaakt had, ik vond dat een kleurtje net niet helemaal goed was, me afvroeg of er toch niet net iets even iets anders moest, of jij mij iets (in mijn ogen) technisch probeerde uit te leggen wat ik dan pas na 5x (niet eens altijd) snapte, bleef je toch maar gewoon doorgaan met dit tot resultaat. Ik ben super blij met de shop!

Bedankt voor de hulp allemaal!! Zonder jullie was het zeker niets geworden!!
Ik hoop dat iedereen lekker van de thee gaat genieten thuis!

With Love..
Charlotte